Wil je gastvrij en goed kunnen informeren op het gebied van allergenen en allergische reacties voorkomen?
FoodBase
De bijscholing brood en banket bestaat uit 2 inspirerende trainingsdagen.
NBC/FoodBase
Wildles voor docenten
Culinaire Academie Nederland
Wij willen geen tevreden gasten maar razend enthousiaste!
FoodBase
Een dag Callebaut op de Chocolate Academy waar je inspiratie opdoet, leert over chocoladetechnieken en ervaringen uitwisselt.
Chocolate Academy
Laat je meenemen door de wondere wereld van het bedrijf Rutte, naast de rondleiding uiteraard een proeverij van de diversiteit aan producten. En maak tot slot jouw eigen destillaat met je eigen recept en neem dit mee naar huis.
Distilleerderij Rutte
Workshops Sugar-Art houden de suikerkunst in leven.
VSHO
De bijscholing Patisserie bestaat uit een inspirerende trainingsdag door een ervaren docent.
FoodBase
Je maakt kennis met wat de recreatiebranche betekent in het HBR profielkeuzedeel. Deze tweedaagse training leidt via de conversietabel tot bevoegdheid HBR voor docenten met de bevoegdheid Consumptieve Techniek.
RecreatieTraining
Zelf ervaren in deze eendaagse training: van briefing tot en met uitvoering, in een recreatiebedrijf.
recreatietraining.nl
Bijzondere keuken met sushi en pokebowl in de hoofdrol.
Platform HBR
Eendaagse training met een update over recreatie, uitwisselen en delen van leservaringen, trends en ontwikkelingen en corona.
Recreatietraining.nl
Hoe leg je het belang van voedselveiligheid uit aan jouw studenten?
FoodBase