No waist cooking

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Duurzaam en verantwoord koken, met de trends: o.a. fermenteren, vegetarisch.

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
Download cursus print

Studiebelastingsuren

Contacturen
8
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
8

Relatie met beroepsgericht programma:
HBR Keukenspecialisatie

Inhoud
Ontdek de wereld van duurzaam koken! In deze cursus leer je hoe je smaakvolle en innovatieve (vegan) gerechten kunt creëren, perfect voor de vraag in de moderne keuken. Deze cursus bied jou de tools en technieken om je creativiteit aan te boren.

Wat kun je verwachten?

  • Leren werken met 100% van de grondstof
  • Verdieping in fermenteren, inmaken, conserveren
  • Creatief en smaakvol koken met vegetarische ingrediënten
  • Nieuwe trends en technieken voor de vmbo-leerling
  • Inspiratie om duurzaamheid te integreren in je lessen

No Waste Cooking is méér dan een trend, het is een mentaliteit die aansluit bij de wereld van nu én bij het leerdoel van jouw leerlingen. Met deze scholing geef je je onderwijs een duurzame én eigentijdse boost.

Voorkennis:
Voorkennis van koken en de technieken
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
anders
Contactpersoon:
J. Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
200 euro per persoon

Opmerkingen:

Zorg op deze dag dat je een buis of sloof meeneemt.

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven