SketchUp Opfrisdag

Bouwen, Wonen en Interieur
  • incompany

Eendaagse opfrisdag waarin in een aantal blokken de belangrijkste onderwerpen uit de tweedaagse SketchUp training behandeld worden in combinatie met specifieke vragen van deelnemers. Ook komen kort de nieuwste ontwikkelingen op SketchUp gebied voorbij.

  • De vaststelling van de data vindt plaats in overleg.
Gebaseerd op 20 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Profielmodulen en keuzevakken met 3D tekenen

Inhoud
Heb je eerder aan de cursus SketchUp meegedaan maar gaat het modelleren in 3D minder vlot dan gewenst en zijn de leerlingen veel handiger dan je zelf bent? Dan is de opfrisdag SketchUp een interessante optie. De opfrisdag behandelt de belangrijkste onderdelen van de tweedaagse cursus in combinatie met specifieke vragen van de deelnemers.


Ochtend
In de ochtend bekijken we de nieuwste functies van SketchUp en inventariseren we specifieke wensen van de deelnemers. Waar loop je als SketchUp gebruiker tegenaan? Zijn er bepaalde handelingen die te veel tijd kosten? Al deze vragen worden in de loop van de dag behandeld. Dit doen wij door te werken aan een object waar 80% van de meest bekende struikelblokken in verwerkt zijn.


Middag
Waar in de ochtend vooral aandacht wordt geschonken aan het bouwen van een degelijk model is er in de middag meer tijd voor structuur en presentatie. Hoe kun je een model organiseren zodat je verschillende opties kunt laten zien en bij zware modellen de computer ontziet. Na dit meer technische gedeelte besteden we de rest van de dag aan het presenteren en verfraaien van het 3D model. Denk hierbij aan camerapositie kiezen, een animatie exporteren en kleuren hergebruiken. En weten we nog wat het verschil is tussen een groep en een vlak als we hier een materiaal aan toekennen?


Vragen
Er zijn altijd specifieke vragen die zich niet in een hokje laten plaatsen. Ben je op zoek naar een bepaalde extensie, zoek je informatie over SketchUp in combinatie met een CNC of lasersnijder of heb je vragen over de aanschaf van SketchUp? Laat het vooraf even weten en we doen onze uiterste best antwoord te geven tijdens de opfrisdag SketchUp.


Voorkennis. Op basis van ervaringen stellen we de tweedaagse training SketchUp als voorkennis verplicht voor alle deelnemers!


Voorkennis:
De tweedaagse cursus SketchUp is verplicht als voorkennis. Zie verder bij opmerkingen.
Werkvorm:
cursus
Scholingsveld:
praktijkleer
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
SketchUp Studio
Soort aanbieder:
Bedrijf
Contactpersoon:
Matthijs Kraan
E-mailadres:
info@sketchupstudio.nl
Cursusdata:

incompany Datum in overleg (incompany aanbod)

De vaststelling van de data vindt plaats in overleg. Bij interesse kun je contact opnemen met de kwartiermaker Cor de Ridder, corderidder@planet.nl.

Prijs:
140 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Opmerkingen:

Laptop met SketchUp
Je kunt tijdens de trainingsdagen gebruik maken van een laptop van de aanbieder, maar je mag ook een eigen laptop meenemen naar de training. Dan ben je er zeker van dat alle instellingen van SketchUp daarna goed op jouw laptop staan.

Voorkennis
De tweedaagse SketchUp training is als voorkennis verplicht voor ALLE deelnemers!

De training is NIET voor:

  • Iedereen die zich SketchUp zelf heeft aangeleerd.
  • Wanneer basishandelingen uit de tweedaagse training SketchUp, zoals navigeren en het tekenen van een kubus op maat, een uitdaging zijn. Dan is het verstandiger om de basiscursus te herhalen. Bedenk wel dat Bijscholingvmbo.nl bij het herhalen van dezelfde training niet bijdraagt in de kosten en het reguliere tarief van SketchUp Studio in rekening wordt gebracht.

Neem bij twijfel contact op met SketchUp Studio via info@sketchupstudio.nl of bel 0172-478560.

Op locatie.
Deze training kan op jouw locatie plaatsvinden. De school stelt een lokaal (en faciliteiten) beschikbaar die voldoen aan de eisen van de aanbieder, betaalt de reiskosten (deze worden apart door de aanbieder in rekening gebracht) en verzorgt een lunch voor de deelnemers. De cursusprijs per deelnemer vind je bij 'Prijs'.


Wijzigingen in training doorgeven