SketchUp LayOut

Bouwen, Wonen en Interieur
  • Momenteel niet ingepland op datum
  • incompany

De eendaagse training SketchUp LayOut is een vervolg op de training SketchUp. Met LayOut maak je van een 3D SketchUp-model een levendige presentatie in 3D en 2D. Presenteer aanzichten, plattegronden, doorsneden op papier en vul aan met tekst of foto's.

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
Gebaseerd op 84 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Profielmodulen en keuzevakken met 3D tekenen

Inhoud
Een presentatie opmaken kan in veel programma’s maar wanneer je met SketchUp werkt is LayOut een logische keuze. Bouw een boekwerk of poster op uit verschillende scenes die je in SketchUp hebt aangemaakt en kleed deze aan met teksten, foto’s, maatvoering, lijnen etc om tot een professioneel eindproduct te komen. Een kleine wijziging in het 3D model zorgt niet meer tot uren lang bezig zijn met het aanpassen van losse tekeningen, maar wordt door de gehele presentatie automatisch doorgevoerd.


Maak eenvoudig 2D aanzichten en plattegronden en presenteer deze op schaal en geheel in eigen huisstijl. Presenteer schetsontwerpen, moodboards en technisch tekenwerk die naast functioneel ook nog eens visueel aantrekkelijk zijn.


De aanbieder heeft vanuit hun architectenbureau veel ervaring met LayOut en ze delen graag alle tips, trucs en valkuilen om tot een prachtige presentatie te komen. Ook zult u zien dat LayOut ook zonder SketchUp prima inzetbaar is om andere zaken vorm te geven als bijvoorbeeld posters, visitekaartjes en al het andere wat uit de printer mag rollen.


Voorkennis:
Basiskennis van SketchUp, bijvoorbeeld door het volgen van de training SketchUp
Werkvorm:
cursus
Scholingsveld:
praktijkleer
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
SketchUp Studio
Soort aanbieder:
Bedrijf
Contactpersoon:
Matthijs Kraan
E-mailadres:
info@sketchupstudio.nl
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

incompany Datum in overleg (incompany aanbod)

De vaststelling van de data vindt plaats in overleg. Bij interesse kunt u contact opnemen met de kwartiermaker Cor de Ridder, corderidder@planet.nl.

Prijs:
95 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Opmerkingen:

U kunt tijdens de trainingsdagen gebruik maken van een laptop van de aanbieder, maar U mag ook een eigen laptop meenemen naar de training. Dan bent u er zeker van dat alle instellingen van SketchUp goed op uw laptop staan.

Op locatie. Deze training kan in overleg op uw locatie plaatsvinden. De school stelt een lokaal (en faciliteiten) beschikbaar die voldoen aan de eisen van de aanbieder, betaalt de reiskosten (deze worden apart door de aanbieder in rekening gebracht) en verzorgt een lunch voor de deelnemers. De cursusprijs per deelnemer vindt u bij 'Prijs'.


  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven