Cursusaanbod: Praktijkgerichte programma's

50 cursussen gevonden


None
PGP Informatie-technologie

360 video en virtuele tours

Tijdens deze training gaat u aan de slag met 360 camera's. Er wordt een virtuele tour met Thinglink gemaakt en een 360 film die u met de Virtual Reality bril terug kan kijken.
VR Learning Lab

None
PGP Algemeen

Alles wat je moet weten over LOB in het praktijkgerichte programma (ONLINE)

Tijdens de training leert u waarom LOB de rode draad is bij de invoering van de praktijkgerichte programma's en gaat u zelf praktisch aan de slag met het maken van een praktijkgerichte LOB opdracht.
SPV

None
PGP Informatie-technologie

Augmented Reality tour voor school en opdrachtgever

Waar u met VR helemaal in een digitale wereld bent, voegt u bij Augmented Reality (AR) een laag toe aan de wereld.
VR Learning Lab

None
PGP Algemeen

De rol van de docent als coach/begeleider in het praktijkgerichte programma

In deze fysieke module draait het om de rol van coach/begeleider binnen het praktijkgerichte programma Specifieke aandacht is er daarbij voor LOB. We gaan aan de slag met (veranderende) didactische vaardigheden die hierbij nodig zijn.
SPV

None
PGP Algemeen

De veranderende rol van de docent (ONLINE)

In deze online basismodule van een dagdeel krijgt de deelnemer zicht op de verschillende (veranderende) rollen die een docent (of het verantwoordelijke docententeam) bij het vormgeven van de praktijkgerichte programma's.
SPV

None
PGP Groen

Didactisch Coachen

Bij de uitvoering van het praktijkgerichte programma groen gaan leerlingen aan de slag met levensechte opdrachten in de groene sector. Hoe zorg jij ervoor dat leerlingen inzichten opdoen over hun leerproces én de groene werkvelden goed in beeld krijgen?
Aeres Hogeschool Wageningen

None
PGP Dienstverlening en Producten

D&P bedrijven in beeld

Omdat D&P een heel breed programma is, kunt u bij vrijwel ieder bedrijf een opdracht vinden over sterk uiteenlopende onderwerpen. Juist door die breedte is het vaak lastig om samen met bedrijven opdrachten te formuleren.
Bedrijf in de klas

None
PGP Algemeen

Een passend PTA bij het praktijkgerichte programma (ONLINE)

In deze verdiepingsmodule staat centraal: “wat moet en wat mag bij het schoolexamen praktijkgerichte programma’s?”, “wat is een (goed) PTA?” en “hoe maken we een vertaalslag van het examenprogramma naar het PTA?”
SPV

None
PGP Dienstverlening en Producten

Hoe geef ik vorm aan het praktijkgerichte programma Dienstverlening en Producten?

Eendaagse training. Wat zijn de kansen en mogelijkheden van het praktijkgerichte programma D&P om uitdagend en contextrijk onderwijs te maken?
SPV

None
PGP Economie en Ondernemen

Hoe geef ik vorm aan het praktijkgerichte programma Economie & Ondernemen?

Eendaagse starttraining die u helpt bij het organiseren en vormgeven van het praktijkgericht programma E&O in uw school. Aan de orde komen o.a. de rol van de docent en werken met opdrachten van echte opdrachtgevers.
SPV

None
PGP Informatie-technologie

Hoe geef ik vorm aan het praktijkgerichte programma Informatietechnologie?

Eendaagse online training gericht op het vormgeven van het praktijkgerichte programma Informatietechnologie (IT) in de school. Hoe kom je tot goede IT opdrachten en wat vraagt dit van de rol van de docent?
SPV

None
PGP Zorg en Welzijn

Hoe geef ik vorm aan het praktijkgerichte programma Zorg & Welzijn?

Eendaagse training gericht op het vormgeven van het praktijkgerichte programma Zorg & Welzijn (PGP Z&W) in de school. Hoe kom je tot goede Z&W opdrachten en wat vraagt dit van de rol van de docent?
SPV

None
PGP Technologie & toepassing

Hoe geef ik vorm aan Technologie en Toepassing?

Eendaagse training gericht op het vormgeven van het praktijkgerichte programma Technologie en Toepassing (T&T) in de school. Hoe kom je tot goede T&T opdrachten en wat vraagt dit van de rol van de docent?
SPV

None
PGP Algemeen

Hoe kom ik tot een goede beoordeling van het praktijkgerichte programma?

In deze verdiepende module over beoordelen van het praktijkgerichte programma buigen we ons over de vraag: “Hoe kom ik tot een goede beoordeling” en gaan we concreet aan de slag met het ontwikkelen van een beoordelingsmodel.
SPV

None
PGP Algemeen

Hoe maak ik een goede praktijkgerichte opdracht? (ONLINE)

Dit is een hands-on module waarbij we heel concreet een vraag vanuit het bedrijfsleven/ een instelling of mbo uitwerken naar een praktische levensechte opdracht voor leerlingen.
SPV

Bezig met laden    Meer cursussen worden geladen