De bijscholing Brood en Banket is een combinatie van online leren en twee inspirerende trainingsdagen. In de online leeromgeving staat alle informatie, foto’s en opdrachten. De trainingsdagen zijn volledig praktijkgericht.
Doelgroep
Docenten met een HTV lerarenopleiding (Uitgangspunt: Basiskennis is bij deze docenten aanwezig).
Inhoud
Verrijken van de eigen kennis en vaardigheden en weten hoe dit over te brengen op VMBO leerlingen. Het HTV profiel wordt vervangen door een HBR profiel en nieuwe keuzevakken. Om docenten hierop voor te bereiden worden bijscholingen voor de verschillende onderdelen aangeboden. De bijscholing Brood en Banket is een combinatie van online leren en twee inspirerende trainingsdagen. In de online leeromgeving staat alle informatie, foto’s en opdrachten. De trainingsdagen zijn volledig praktijkgericht.
Opmerkingen:
Het aanbod gaat uit van bekendheid met brood en banket zoals aanwezig bij docenten HTV. De training zal een up-date en bijscholend karakter hebben. Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze ± 6 uur besteden aan de verwerking van de aangeboden theoretische voorbereiding.
De rode draad van het totaalaanbod zal zijn: het verrijken van de eigen kennis en vaardigheden en weten hoe dit over te brengen op de VMBO leerlingen.