Geactualiseerde Praktijktraining keuzevak Carrosseriebouw

Mobiliteit en Transport
  • Momenteel niet ingepland op datum

Eendaagse training waarin vakkennis en vaardigheden 'live' worden opgedaan en toegepast in doe-opdrachten voor de vmbo-praktijk.

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
Gebaseerd op 9 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
2
TOTAAL
8

Relatie met beroepsgericht programma:
M&T Keuzevak carrosseriebouw

Inhoud
Een carrosseriebouwer zorgt ervoor dat alle goederen en dieren efficiënt, veilig en duurzaam over de weg worden vervoerd. Door de voor de carrosseriebouw benodigde vakkennis en vaardigheden 'live' te laten zien in fabrieken en dit te combineren met doe-opdrachten, toepasbaar in jouw eigen vmbo praktijklessen bij het keuzevak, kom je meer te weten over wat moderne carrosseriebouw is en van leerlingen vraagt.


De deelnemers zien tijdens de bijscholing hoe de lesstof die in het keuzevak behandeld wordt, samenkomt in het eindproduct. Dit doen ze door in de praktijk, bij carrosseriebouwbedrijven, te zien hoe de producten worden gebouwd en welke productieprocessen hierachter zitten. En de deelnemers krijgen hierbij een uitleg waarbij verschillende technieken en materialen worden gebruikt.


Deze training vindt plaats bij Ebusco. 
Ebusco is een producent van elektrisch aangedreven bussen in stads- en streekvervoer. Het is hun doel om bij te dragen aan een betere én gezondere leefomgeving door betrouwbaar, duurzaam en emissievrij openbaar vervoer aan te bieden. We love the transition to sustainable transport! Dit doen ze met vooruitstrevende technologie op het gebied van elektrisch aandrijving i.c.m. een licht gewicht design d.m.v. een composiet casco/ carrosserie. Op de docentendag laten ze de deelnemers kennismaken met het bedrijf Ebusco en nemen ze ze mee in de strategie op leren en ontwikkelen incl. de aanpak. De presentatie wordt onder andere gehouden in het praktijktrainingslokaal waar ze kunnen laten zien hoe ze medewerkers leren om te werken in hoog voltagesystemen en de bouw van een composiet casco. E-learning, instructie en praktijkopdrachten worden wekelijks gebruikt om de medewerkers inzetbaar te maken en te laten doorgroeien.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
De dag zal worden verzorgd door Deltion docent, Geert Broeksema, Mabri Fennema (OOC) en Jasper Burgers (RAI CarrosserieNL) Hans Hoogbergen HH (MK Educatie) samen Jeroen van de Vorst JV (Ebusco).
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Geert Broeksema
E-mailadres:
gbroeksema@deltion.nl
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
190 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Opmerkingen:

LET OP: werkschoenen meenemen en dragen is verplicht!

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven