Voedselveiligheid in de praktijk

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Hoe leg je het belang van voedselveiligheid uit aan jouw studenten?

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
3
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
3

Relatie met beroepsgericht programma:
Complete profieldeel en keuzevakken HBR

Inhoud
In deze scholing leggen we uit wat het belang is van voedselveiligheid. We leren de docenten een Hygiënecode (bakkerij of horeca) optimaal toe te passen in de omgeving van een schoolpraktijk ruimte of stage bedrijf. Hierdoor zorgt men voor een betere naleving van het voedselveiligheidsplan.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
FoodBase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Sjaak Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
100 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven