Voedselveiligheid in de praktijk

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Hoe legt u het belang van voedselveiligheid uit aan uw studenten?

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
5
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
5

Relatie met beroepsgericht programma:
Complete profieldeel en keuzevakken HBR

Inhoud
In deze scholing leggen we uit wat het belang is van voedselveiligheid. We leren de docenten een Hygiënecode (bakkerij of horeca) optimaal toe te passen in de omgeving van een schoolpraktijk ruimte of stage bedrijf. Hierdoor zorgt men voor een betere naleving van het voedselveiligheidsplan.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
FoodBase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Sjaak Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Prijs:
150 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven