Sushi bereidingen

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Bijzondere keuken met sushi en pokebowl in de hoofdrol.

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
HBR de bijzondere keuken

Inhoud
Alles over het bereiden van diverse sushi- en sashimi-gerechten zoals Maki, Temaki, Uramaki, Narezushi en Negri.
Deze training is een verrijking voor aanbod in de keuzevakken. 
In deze cursus gaan we naast het rollen en vervaardigen van de diverse sushi-bereidingen dieper in op de smaken en de snij- en bereidingstechnieken van de Japanse keuken.


Dagindeling



  • 09.30-10.00 uur  Inloop met koffie & thee

  • 10.00-10.45 uur  De theorie van de smaken en snijtechnieken

  • 10.45-12.30 uur  Voorbereidingen

  • 12.30-13.00 uur  Lunch

  • 13.00-15.00 uur  Bereiding en afsluiting 

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
cursus
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
maatwerk via vsho
Contactpersoon:
Sjaak Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Prijs:
190 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven