Patisserie basis vaardigheden

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

De cursus patisserie basis vaardigheden is een combinatie van één dag praktijktraining en een online theoretische ondersteuning.

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
8
Voorbereiding en huiswerk
3
TOTAAL
11

Relatie met beroepsgericht programma:
Profieldeel/ keuzedeel

Inhoud
Eén inspirerende trainingsdag door de ervaren docent Patisserie Bart de Gans. U bent te gast bij FoodBase te Wageningen. Voor aanvang van de cursus ontvangt u per mail relevante informatie en een kort intakeformulier. De trainingsdag is volledig praktijkgericht.


Door het volgen van deze trainingsdag, verrijkt u uw eigen kennis en vaardigheden rondom patisserie. Tijdens deze dag gaat u zelf aan de slag met het maken van verschillende soorten deeg. U leert onder meer hoe u verschillende soorten deeg maakt en hoe u dit deeg maken begeleidt in uw eigen les. 


Voorkennis:
Docenten opleiding HBR
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Foodbase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Foodbase
E-mailadres:
trainingen@foodbase.nl
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Prijs:
100 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Ja

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven