Masterclass IJs

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Ingepland op datum

Verdiep je in de kunst van ijsbereiding.

Cursusdata:
22 april 2024
-
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Complete profieldeel en keuzevakken HBR

Inhoud


Verdiep je in de kunst van ijsbereiding in deze Masterclass IJs van Hans Heiloo bij Bakery Institute Zaandam. Je gaat niet alleen aan de slag met het maken van vier verschillende typen ijs, namelijk sorbet, roomijs, granité en parfait, maar krijgt ook de nodige theoretische verdieping. Ontdek de invloed van verschillende verhoudingen en grondstoffen op het eindproduct, door gebruik te maken van verschillende basismixen en grondstoffen, en leer hoe je een recept voor sorbetijs berekent. Verrijk je kennis en vaardigheden en inspireer je studenten met een nieuwe wereld van smaken en texturen.


Veel verschillende ijsmachines staan tot onze beschikking, een dag vol kennis en vaardigheden, met nieuwe ontdekkingen op ijsgebied.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
maatwerk via vsho
Contactpersoon:
Gert-Jan Sneekers
E-mailadres:
GertjanSneekes@outlook.com
Cursusdata:

Ingepland op datum 22 april 2024 | 10:00 (20 plekken vrij van de 20)

Zaandam (1506 EK) - Bakery Institute - Een dag op maandag 22 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur incl. lunch.

Prijs:
120 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Schrijf je in!

Jouw gegevens

Ter controle

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

  • Er zijn geen (extra) vrije plaatsen meer beschikbaar op deze cursusdatum

Factuurgegevens

Ter controle

TOTAAL: € 120,-
Door op de Verzenden knop te drukken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.


Wijzigingen in training doorgeven