Hospitality/ Gastvrijheid

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Wij willen geen tevreden gasten maar razend enthousiaste!

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
Gebaseerd op 3 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
7
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
7

Relatie met beroepsgericht programma:
Gastheerschap

Inhoud
Door goed aan te sluiten bij de gast of klant, intern of extern, kan je het verschil maken! We gaan een stapje verder: we sluiten niet alleen aan bij de gast maar nemen hem of haar ook aan de hand. Simpelweg omdat veel gasten/klanten helemaal niet zo goed weten wat ze willen. In deze workshop leer je beter door de ogen van de gast te kijken en je ontdekt wat waarde toevoegt aan beleving.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
FoodBase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
FoodBase
E-mailadres:
Trainingen@foodbase.nl
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
250 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven