Fermenteren

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Ingepland op datum

Fermenteren de trend van nu, mis het niet!

Cursusdata:
21 maart 2024
-
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Complete profieldeel en keuzevakken HBR

Inhoud
Bij fermentatie zorgen bacteriën, schimmels of gisten voor het omzetten van stoffen in een product, waardoor de zuurgraad, smaak, geur of uiterlijk verandert.




Meneer Wateetons geeft regelmatig fermentatielessen aan de betere (sterren)chefs en als zij  vragen waarom ze zelf zouden moeten gaan fermenteren, antwoord hij niet eens. Hij laat ze gewoon wat van zijn eigen pickles, miso, vissaus, zuurkool, boter en crème fraîche proeven. En dan? Dan gaan ze allemaal overstag. Door hun drang naar nieuwe smaken en gerechten, kunnen ze niet meer anders dan zelf te gaan fermenteren.


Librije sloot zijn kookatelier om in te richten voor fermenteren, daarom is deze dag zo belangrijk om te volgen. De les wordt verzorgd door Meneer Wateetons. Hij heeft diverse boeken geschreven over Fermenteren, frituren en andere onderwerpen. Natuurlijk is er ook een kok aanwezig om je bij te staan in het proces.



Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Nee
Aanbieder:
Platform HBR
Soort aanbieder:
maatwerk via vsho
Contactpersoon:
Gert-Jan Sneekers
E-mailadres:
GertjanSneekes@outlook.com
Cursusdata:

Ingepland op datum 21 maart 2024 | 10:00 (16 plekken vrij van de 20)

Beverwijk (1948 NX) - Culinaire Academie Nederland - Donderdag 21 maart 2024 van 10.00 tot 16.00 uur incl. lunch en koffie en thee.

Prijs:
120 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Schrijf je in!

Jouw gegevens

Ter controle

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

Er zijn nog xx vrije plaatsen beschikbaar, wil je extra cursisten inschrijven?

Gegevens extra cursist

  • Er zijn geen (extra) vrije plaatsen meer beschikbaar op deze cursusdatum

Factuurgegevens

Ter controle

TOTAAL: € 120,-
Door op de Verzenden knop te drukken ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.


Wijzigingen in training doorgeven