Brood en banket

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

De bijscholing brood en banket bestaat uit 2 inspirerende trainingsdagen.

  • Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.
Gebaseerd op 5 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
16
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
16

Relatie met beroepsgericht programma:
HBR bakkerij

Inhoud
Tijdens deze tweedaagse cursus ben je te gast bij NBC/Foodbase in Wageningen. Je gaat in ons praktijklokaal aan de slag met brood en banketrecepten. De eerste dag staat in het teken van het maken van groot en kleinbrood. De andere dag gaan we aan de slag met korst- en boterdegen en beslagsoorten. Uiteraard is deze scholing afgestemd op jouw doelgroep, de vmbo-leerling en leer je hoe dit over te brengen.

Voorkennis:
Enige voorkennis van bakkerij technieken en vaardigheden
Werkvorm:
cursus
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
NBC/FoodBase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Sjaak Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is. Houd mij op de hoogte.

Prijs:
450 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

Houd mij op de hoogte!

Er zijn momenteel geen data gepland. Stuur mij een mail zodra er een nieuwe datum bekend is.

Jouw gegevens


Wijzigingen in training doorgeven