Allergenentraining

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Wil je gastvrij en goed kunnen informeren op het gebied van allergenen en allergische reacties voorkomen?

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
5
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
5

Relatie met beroepsgericht programma:
Verplichte kennis bij de voedselbereiding

Inhoud
Tijdens deze bijeenkomst leer je de verplichte allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je de gasten goed kunt informeren. Na het volgen van deze cursus beschik je over alle verplichte kennis van de allergenen en de allergenenwet. Iedere organisatie die eet- en drinkwaren bereidt en/of verkoopt is verplicht om deze allergeneninformatie beschikbaar te stellen.

Voorkennis nodig:
Nee
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
FoodBase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Sjaak Waasdorp
E-mailadres:
hbrbijscholing@gmail.com
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Prijs:
150 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Nee

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven