Traiteur

Horeca, Bakkerij en Recreatie

Inspiratiedag waarin jouw kennis en vaardigheden worden verbreed op het gebied van Traiteur.

Er zijn geen data gepland. Meld s.v.p. uw interesse voor deze cursus bij helpdesk@bijscholingvmbo.nl.
Gebaseerd op 9 beoordelingen
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
6
Voorbereiding en huiswerk
0
TOTAAL
6

Relatie met beroepsgericht programma:
Profieldeel/ keuzedeel Traiteur

Inhoud
Tijdens deze inspiratiedag gaan we aan de slag met ontwikkelingen in het traiteursvak.
Op deze dag willen we vooral de producten uitlichten die jou kunnen inspireren voor de samenstelling van een boeiende en afwisselende les.

De volgende onderwerpen komen aan bod
- Productkennis: wat weet jij over Vlees, Vis en AGF?
- Ambacht: hoe bewerk en verwerk je de binnengekomen producten?
- BBQ: een klassieke bereiding die weer helemaal hip is, wat kan er allemaal op de BBQ?
- AGF Culinair: slappe andijvie, spruitjeslucht… je kunt meer met AGF!
- Wet & Regelgeving: wat moet je weten, wat is verplicht?

Voorkennis:
Docenten opleiding HTV/ Consumptief
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding:
niet nodig
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
SVO Training en advies b.v.
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Hans de Mooij
E-mailadres:
h.demooij@svo.nl
Cursusdata:
Er zijn geen data gepland. Meld s.v.p. uw interesse voor deze cursus bij helpdesk@bijscholingvmbo.nl.
Prijs:
30 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Ja


Wijzigingen in training doorgeven