Patisserie nagerecht

Horeca, Bakkerij en Recreatie
  • Momenteel niet ingepland op datum

Patisserie nagerecht is een training met een praktijkdag en een online theoretische ondersteuning. U leert hoe u met vmbo-leerlingen patisserie kunt toepassen in de laatste gang van een diner.

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.
print

Studiebelastingsuren

Contacturen
8
Voorbereiding en huiswerk
3
TOTAAL
11

Relatie met beroepsgericht programma:
Profieldeel/ keuzedeel

Inhoud
Eén inspirerende trainingsdag door de ervaren docent Patisserie Bart de Gans. Ue bent te gast bij FoodBase te Wageningen. Voor aanvang van de cursus ontvangt u per mail relevante informatie en een kort intakeformulier. De trainingsdag is volledig praktijkgericht.


Bij desserts draait het niet alleen om de smaken, maar ook om de opmaak van het nagerecht. U leert hoe u met vmbo-leerlingen patisserie kunt toepassen in de laatste gang van een diner. Tijdens deze dag gaat u zelf aan de slag met het maken van o.a. een parfait en andere patisserie. Laat u inspireren en leer hoe patisserie een rol kan spelen in de horecakeuken.


Voorkennis:
Docenten opleiding HBR
Werkvorm:
training
Scholingsveld:
praktijkleer / vakkennis
Voorbereiding noodzakelijk:
Nee
Aanbod mogelijk gemaakt door OCW en VO-raad:
Ja
Aanbieder:
Foodbase
Soort aanbieder:
kennis / praktijkcentrum
Contactpersoon:
Foodbase
E-mailadres:
trainingen@foodbase.nl
Cursusdata:

Ingepland op datum Ingepland op datum (agenda)

Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Prijs:
100 euro per persoon
Gevalideerd door lerarenregister:
-
Leercyclus benoemd:
Ja

  • Er zijn geen data gepland. Blijf op de hoogte van nieuw ingeplande data met onze nieuwsbrief.

Wijzigingen in training doorgeven